Opinie

6,8
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
6,8
Komfort
5,9
Lokalizacja obiektu
7,7
Udogodnienia
6,2
Personel
7,6
Stosunek jakości do ceny
6,6

Opinie

    pl

    Ocena

    7,1
    20 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Irena
    pl

    Ocena

    7,9
    15 września 2018

    Było super.

    Ewelina
    pl

    Ocena

    5,4
    10 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    jurij
    pl

    Ocena

    4,2
    10 września 2018

    Dramat

    Wojciech
    pl

    Ocena

    8,3
    10 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    8,3
    8 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Justyna
    no

    Ocena

    8,3
    7 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Monika
    pl

    Ocena

    7,5
    4 września 2018
    Długie korytarze do pokoju, nieciekawy kolor ścian na korytarzu. Trochę podejrzana okolica. Mimo wcześniejszego wykupienia śniadań, kazano mi za nie zapłacić.
    Na śniadanie przepyszny omlet, polecam :) Bardzo miła obsługa, duży parking, dogodna lokalizacja.
    Victoria
    pl

    Ocena

    7,1
    2 września 2018
    Inne wyobrażenie o obiekcie na podstawie zdjęć
    Mila obsługa
    pl

    Ocena

    7,5
    30 sierpnia 2018

    Godny polecenia

    Piotr
    pl

    Ocena

    9,6
    29 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    JACEK
    pl

    Ocena

    4,6
    28 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    7,5
    27 sierpnia 2018

    dobre miejsce na krótki pobyt

    Piotr
    pl

    Ocena

    6,7
    22 sierpnia 2018

    miejsce ok tylko trzeba dopracować szczegóły.

    Brak porządnego telewizora telewizor stary /skrzynka stojąca na stole brak kanałów tylko 3, jakby to dopracowano to byłoby ok.
    czajnik w pokoju , ręczniki. spokój.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    7,5
    21 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl

    Ocena

    3,8
    21 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewelina
    pl

    Ocena

    5,8
    21 sierpnia 2018

    Przeciętny hotelik, przeciętne warunki.

    Ogólne warunki kiepskie. Pokoje małe, jest w nich duszno, łazienka daleko poniżej standardu, daleko od Jasnej Góry (około 3 km) ...i drogo jak na tak przeciętne warunki, za coś takiego powinna być połowa tej ceny co się płaci. Jest to chyba typowy hotel pracowniczy, nie nadaje się do wypoczynku, ani do rodzinnego wypoczynku.
    Łóżka były wygodne i jest to główny atut i chyba jedyny.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    5,8
    20 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jan Kokot
    pl

    Ocena

    9,6
    20 sierpnia 2018

    Haga

    Wszystko ok
    Lokalizacja
    Kasia
    ie

    Ocena

    4,6
    17 września 2018
    The man at the reception made me feel like I bothered him arriving. Everything was very old. I booked a single room with a bathroom and the day before I arrived I got a phone call and was told that they have overbooking and if I would mind getting twin room with shared bathroom for the same price. I was even afraid to ask if they wanna put me in the room with some stranger like in a hostel but I didn't agree and the man just hang up. Very unprofessional. The room was old, clean at first but when you look closely it's quite dirty. It was very loud till late, door banging, toilet flushing, people talking, you can hear everything. You can even hear people doing their business on the toilet next door with all the sound effects.... For this conditions it should be much cheaper.
    The only advantage is that the place is close to the city.
Ładowanie opinii