Opinie

6,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
6,6
Komfort
5,7
Lokalizacja obiektu
7,6
Udogodnienia
6,0
Personel
7,5
Stosunek jakości do ceny
6,4

Opinie

    Michał
    pl

    Ocena

    8,3
    21 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz Drinkers
    pl

    Ocena

    5,5
    21 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    7,1
    15 maja 2018
    Kontakty elektryczne... Jeden za łóżkiem, drugi za szafą, podobnie jak jeden z włączników światła. Umiejscowione bardzo wysoko. Dla mnie to akurat nie problem, ale niska osoba światła nad umywalką już nie zapali....
    Bardzo dobre śniadanka i przemiła obsługa w barze. Bardzo dobra lokalizacja - w samym centrum.
    Halina
    pl

    Ocena

    7,1
    14 maja 2018

    W sumie pobyt udany.

    Bardzo słabe oświetlenie w łazience. Telewizor jakie czasy pamięta ? W jakim celu on tam stoi skoro w nim nie da się nic zobaczyć.
    Miła obsługa ,dobra kuchnia, wygodne łóżka .Dużym udogodnieniem jest czajnik i szklanki. Parking przed hotelem -super.
    Radosław12
    pl

    Ocena

    4,2
    6 maja 2018

    Hotel wyglada jak dogorywający pacjent czekający na swój koniec...

    W pokoju było niestety brudno, budynek ewidentnie potrzebuje remontu, wspólna łazienka jest koedukacyjna i niestety nie zachęca. Na korytarzach smród starego oleju, papierosów oraz wilgoci. W pościeli liczne ślady po przypaleniu papierosem, koce z zeszłej epoki.
    Hotel rodem z PRLu, zlokalizowany bardzo blisko dworca PKP, ale niestety sama ulica słynie z dużej ilości pijanych panów i pań śpiących po klatkach i przystankach. WiFi śmigało bez problemu, wielki plus za darmową przechowalnie bagażu.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    5,4
    5 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewali
    pl

    Ocena

    9,6
    4 maja 2018

    Pobyt bardzo udany, Pogoda dopisała , było miło i sympatycznie. Polecam !

    Było czyściutko i cichutko,czyli wszystko na czym nam zależało ! :)
    pl

    Ocena

    6,7
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    8,8
    1 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    5,8
    29 kwietnia 2018

    zadawalający jak na 1 nocleg

    Styl i atmosfera jak z. poprzedniej epoki ustrojowej
    Dobra lokalizacja,bezpieczny parking
    Jadwiga
    pl

    Ocena

    8,3
    25 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    adam matysiak
    pl

    Ocena

    6,7
    23 kwietnia 2018

    Polecam

    ----
    Lokalizacja
    Dariusz
    pl

    Ocena

    5,8
    23 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    7,0
    22 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    4,6
    22 kwietnia 2018
    Niewygodne łóżko, brzydki zapach w pokoju, brudno pod łóżkami.
    Zamykany na noc parking.
    Marta
    pl

    Ocena

    10
    19 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    hu

    Ocena

    9,2
    21 maja 2018
    Very good restaurant, good staff.
    Barbara
    gb

    Ocena

    7,1
    18 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Eliza Anna Zuzanna
    ie

    Ocena

    9,6
    14 maja 2018

    Nice hotel

    There was a kettle in the room, there should be a spoon and a cup as well :)
    Location, it was very clean, very nice and helpful staff, quiet area but still in the centre. The room was nice, bathroom clean and nice, good breakfasts; good choice and variety, lot of storage in the room, comfortable bed.
    ru

    Ocena

    8,8
    11 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii